Vyhľadávanie:

Dni otvorených dverí

Dni otvorených dverí

Stáva sa už pomaly tradíciou, že Centrum pre návštevníkov organizuje dvakrát do roka Dni otvorených dverí pre rodinných príslušníkov zamestnancov U. S. Steel Košice. Táto akcia sa teší mimoriadne veľkému záujmu, veď príležitosť prezrieť si zblízka prevádzky hutníckeho podniku a naviac pracoviská svojich príbuzných sa neponúka tak často.

Aj tentokrát budú pre záujemcov pripravené prehliadky počas pracovných dní i cez víkend, aby si každý mohol vybrať vhodný termín. Keďže program trvá takmer 5 hodín, vek nad 18 rokov a dobrá fyzická kondícia sú podmienkou účasti na tomto podujatí. Aby sme vyšli v ústrety aj deťom, na nedeľu sme pripravili novinku - program a prehliadku podniku autobusom pre deti a mládež od 10 do 18 rokov. Hoci kvôli bezpečnostným opatreniam nebude možné zobrať ich priamo do výrobných prevádzok, budú mať možnosť zoznámiť sa s procesom výroby železa a ocele prostredníctvom nového filmu i ďalších názorných ukážok.

S cieľom uľahčiť návštevníkom prepravu do podniku, stretnutie účastníkov bude vždy na Námestí osloboditeľov, na parkovisku pred budovou Všeobecnej zdravotnej poisťovne, odkiaľ je zabezpečená doprava autobusom priamo do USSK a späť. To isté platí aj pre akciu s deťmi bez rodičov. Každý účastník dostane po zaslaní prihlášky podrobnejší program s ďalšími informáciami.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...