Vyhľadávanie:

Do maratónu v Košiciach zostáva pár týždňov

Do maratónu v Košiciach zostáva pár týždňov

Minimaratón U. S. Steel Family Run spája pri behaní celé rodiny

Aj tohtoročná prvá októbrová nedeľa bude patriť v Košiciach športovcom a ich fanúšikom. Doposiaľ sa na všetky disciplíny Medzinárodného maratónu mieru stihlo prihlásiť už viac ako 5 000 bežcov z 39 krajín. Medzi nimi i mnohí zamestnanci U. S. Steel Košice. Ak ste tak ešte neurobili, neváhajte a registrujte sa na:  kosicemarathon.com — Medzinárodný maratón mieru

Spoločnosť U. S. Steel Košice je od svojho pôsobenia na Slovensku generálnym partnerom podujatia. Jej meno nesie aj populárny minimaratón U. S. Steel Family Run, ktorý zapája do behania deti s rodičmi i množstvo amatérskych športovcov. Tí sa pustia na trať v centre Košíc už v sobotu popoludní, 1. októbra.

Spoločenská zodpovednosť a podpora zamestnancov i lokálnej komunity je súčasťou kľúčových firemných hodnôt U. S. Steel Košice. Bez žičlivých partnerov nie je možné organizovať takéto profesionálne podujatie, ktoré je dôležité pre Košice a región a ktoré má svoje miesto medzi úspešnými európskymi a svetovými maratónskymi metropolami. Pre mnohých zahraničných účastníkov je to zároveň príležitosť spoznať Slovensko a ľudí v ňom. Využime tieto šance spoločne.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...