Vyhľadávanie:

Na FSD nebudú chýbať atrakcie pre malých i veľkých

Na FSD nebudú chýbať atrakcie pre malých i veľkých

Viete, čo sa stane, keď počas jazdy na chvíľu prestanete dávať pozor? Na simulátore si nielen deti budú môcť vyskúšať, aké je to zažiť autonehodu na vlastnej koži. Samozrejme bez zranení!

Zaujímajú sa vaše deti o hviezdy, planéty, vesmír? Tak to im určite odporúčame navštíviť mobilné planetárium.

Chceli by sa vaše ratolesti vyskákať, vyšantiť, šmýkať na veľkých šmýkačkách? Na FSD ich nájdu viacero. Bude to Kombo autíčko, nafukovacie mestečko FUN city, hrad Tlapková patrola, či nafukovacie bludisko.

Kto má rád aj trocha adrenalínu,  určite by nemal vynechať  nafukovaciu prekážkovú dráhu. Nielen deti, ale aj dospelí si budú môcť vyskúšať 24 metrov dlhú army prekážkovú dráhu.

Ak sú vaše deti súťaživé, potom im odporučte navštíviť stanovisko Tlapkovej patroly, kde sme pre nich pripravili rôzne súťaže. Privítajú ich maskoty z tejto obľúbenej rozprávky. Chýbať nebude ani mini disco.

A pre najmenšie detičky sme pripravili detský kútik s rôznymi malými preliezkami a maľovaním na tvár.

V stane Safety sa môžete spolu s vašimi deťmi odfotiť a dostanete na pamiatku fotku, ktorú budete môcť využiť  napríklad ako záložku do knihy.

      

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...