Vyhľadávanie:

Dobrá správa a dôvod na spokojnosť

Dobrá správa a dôvod na spokojnosť

DDS Stabilita informuje

Sporíte si na dôchodok v treťom pilieri a ste rovnako ako vaši kolegovia klientom Doplnkovej dôchodkovej spoločnosti Stabilita? Takto pred rokom dvanásťmesačné zhodnotenie vašich úspor nevyvolávalo úsmev na tvári. Výkyvy, otrasy a nakoniec i prepady na svetových a európskych finančných trhoch doplnkovému dôchodkovému sporeniu vôbec nežičili. Ako sa situácia vyvíjala vlani? Nasledujúce riadky vás istotne uspokoja.

"Minulý rok bol v Stabilite excelentný," konštatovala vedúca oddelenia marketingovej komunikácie DDS Stabilita Jana Volnerová. "Uzavreli sme viac ako 8 600 účastníckych zmlúv, a ak hovoríme o výnosoch, ktoré našich klientov zaujímajú najviac, boli tretie najlepšie v našej histórii. V najväčšom, príspevkovom fonde, v ktorom spravujeme viac než 252 miliónov eur, predstavoval výnos po odpočítaní všetkých poplatkov 11,19 percenta. Veľmi úspešný bol aj nový akciový fond, ktorý sme otvorili v minulom roku vo februári. Na rozbeh nemal ani celý rok, napriek tomu skončil s výsledkom plus 7 percent. Tí sporitelia, ktorí si po jeho otvorení previedli všetky, alebo časť svojich úspor do nového fondu, získali, vďaka možnosti sporiť na jednu zmluvu v oboch fondoch súčasne, ešte vyšší výnos ako spomínaných 11,19. A potom je tu výplatný fond s naozaj konzervatívnou stratégiou investovania, z ktorého sa vyplácajú dávky, ak o ne klient po splnení všetkých predpísaných kritérií požiada. Ten zarobil 5,35 percenta. Z pohľadu investovania môžu byť spokojní naozaj všetci klienti. Všetky tri fondy boli vysoko ziskové a výrazne prekonali infláciu," uviedla.

Na budúci týždeň v stredu 20. februára začne DDS Stabilita zasielať na domáce adresy klientov výpisy so stavom účtu k 31. decembru 2012. Tisícky z nich už ten svoj poznajú, vďaka prístupu na klientsky portál priamo na internetovej stránke spoločnosti, kde si stav na svojom účte môžu kedykoľvek kontrolovať. "Táto možnosť stále platí. Stačí navštíviť našu webovú stránku, vyplniť žiadosť o vygenerovanie prístupového hesla na portál a poslať nám ju," pripomenula Jana Volnerová.

Súčasťou zásielky bude aj Spravodajca, v ktorom sa okrem podrobného zhodnotenia výsledkov minulého roka dočítate aj o rôznych novinkách.

"Patrí k nim aj nová prehľadná tabuľka vo výpise, z ktorej sa klient dozvie, koľko peňazí za čas, odkedy je v systéme, zaplatil on, koľko zamestnávateľ a koľko mu na účet pripísala DDS Stabilita. Stačí jeden pohľad a bude si vedieť rýchlo spočítať efektívnosť sporenia a sám si odpovedať na otázku: oplatí sa mi to, alebo nie. Novinkou je aj informácia o počte získaných vernostných bodov, či nová atraktívna súťaž. V obálke zasielame aj tlačivo žiadosti o zmenu výšky príspevku. Je na každom, ako sa rozhodne, či si sumu zvýši alebo nie, no nad budúcnosťou sa treba naozaj rozumne zamýšľať. Je čas. Kedy inokedy, ak nie teraz?" dodala J. Volnerová.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...