Vyhľadávanie:

Dobrovoľnícke dni budú už o dva mesiace

Dobrovoľnícke dni budú už o dva mesiace

Registrácia sa začne 17. apríla


Ak ste pravidelným účastníkom firemných dobrovoľníckych dní alebo vás táto aktivita oslovila a chcete sa do nej zapojiť možno po prvý raz, zakrúžkujte si vo svojom kalendári dátumy 17. a 18. máj. Práve v tomto termíne sa uskutoční už trinásty ročník Dní dobrovoľníkov 2019 Hutníci pre Košice, počas ktorého budú ochotní ľudia zo spoločnosti U. S. Steel Košice a ďalší dobrovoľníci spoločne zveľaďovať prostredie v partnerských organizáciách – botanickej i zoologickej záhrade, Klube Forresta Gumpa, Centre pre deti a rodiny na Hurbanovej ulici v Košiciach, útulku pre psov i na košickej detskej železničke. Prostredníctvom zbierky užitočných vecí opäť podporia košické charitné centrá a zapojením sa do Hutníckej kvapky krvi dajú chorým nádej na uzdravenie.

V tomto vydaní Ocele východu, rovnako ako aj v dvoch nasledujúcich, prinesieme podrobnejšie informácie o zbierke, darovaní krvi i o zameraní prác v jednotlivých subjektoch.  Na výber máte ešte čas, registráciu spustia organizátori z útvaru Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy 17. apríla 2019.  

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...