Vyhľadávanie:

Dobrovoľnícke dni o dva mesiace

Dobrovoľnícke dni o dva mesiace

Desiatim subjektom zaoberajúcim sa verejnoprospešnými aktivitami budeme pomáhať počas siedmeho ročníka firemných dobrovoľníckych dní. Pod heslom U. S. Steel pre Košice sa uskutočnia v piatok 17. mája a v sobotu 18. mája 2013. Na košických hutníkov čaká rôznorodá robota. Na programe je okrem už tradičnej zbierky šatstva pre krízové centrum a charitný dom a darovania krvi aj rad ďalších aktivít, do ktorých sa pustíme spolu s našimi partnerskými organizáciami. Zväčša budeme pracovať vonku, veríme, že počasie bude prajné, no ak by predsa len nie, čo to treba porobiť aj v interiéroch.

V Oceli východu vám postupne predstavíme jednotlivé subjekty, ozrejmíme, čo sa bude počas brigády robiť a prečo. Po prvý raz budeme pomáhať aj neziskovej organizácii Priatelia trstenskej prírody a v roku, v ktorom sú Košice európskym hlavným mestom kultúry i Štátnej filharmónii Košice. Čas na výber aktivity, ktorá vás osloví, máte do 15. apríla 2013, keď sa na intranetovej stránke spustí prihlasovanie.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...