Vyhľadávanie:

Doma lepšie než vonku

Doma lepšie než vonku

Hokej
V zápase Košice - Trenčín 5:3 exceloval náš prvý útok Bicek-Kmiť-Kroták.

Prvú polovicu základnej časti hokejovej extraligy zakončili hráči HC Košice na domácom ľade víťazstvom nad Liptovským Mikulášom 4:1, ale do druhej polovice vstúpili už prehrou. A nie hocijakou, pretože pod Tatrami podľahli Popradu vysoko 2:6.

Ešte šťastie, že sa rýchlo z tohto neúspechu spamätali a na domácom ľade zdolali v sobotu pred televíznymi kamerami majstrovský tím Duklu Trenčín 5:3. Hneď na druhý deň v nedeľu odohrali Košičania ďalší zápas extraligy v Skalici, kde znovu neuspeli a prehrali o gól 2:3. Čo s tým urobia tréneri, aby sa body dostali do Košíc aj zo súperových klzísk? Veď naposledy sa z nich tešili ešte v 24. kole, kedy naši zvíťazili v Dubnici 7:3, potom vyšli bodovo naprázdno v Žiline, v Poprade a naposledy i v Skalici.

Včera, po uzávierke našich novín, hostili Košičania doma Slovan. Keďže v tejto sezóne spomedzi extraligistov nad týmto súperom ešte nevyhrali, mali veľkú motiváciu po prvý raz Bratislavčanov zdolať. V každom prípade na domácom ľade hrávajú zverenci trénerského tandemu Dušana Gregora a Miroslava Marcinka pred vlastným publikom oveľa aktívnejšie a v súbojoch so silnejšími súpermi sa dokážu predstaviť v dobrom svetle.

V tomto týždni ich čakajú ešte dve kolá, v ktorých sa najprv predstavia v piatok vo Zvolene a v nedeľu doma privítajú Dubnicu. Potom sa extraligový kolotoč zastaví na deväť dní, pretože už v utorok 14. decembra odohrajú v Trenčíne hokejisti Slovenska prípravný zápas s Kanadou a v dňoch 16.-18. decembra sa v Piešťanoch uskutoční turnaj Loto Cup.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...