Vyhľadávanie:

Domáce zápasy HC Košice bez divákov

Domáce zápasy HC Košice bez divákov

Vzhľadom na pandemické opatrenia platné pre "čierne" okresy podľa COVID automatu nebude predaj vstupeniek na domáce zápasy HC Košice spustený až do zlepšenia situácie. Výhercov vstupeniek z očkovacej kampane bude klub kontaktovať a pošle im vstupenky hneď, ako to opatrenia a kapacita štadióna umožnia.

Miloslav Klíma, výkonný riaditeľ HC Košice: „Keďže Košice zatiaľ nezískali COVID žolíka a dostali sa do čierneho pásma, neostáva nám nič iné, len sa zmieriť s týmto prísnym limitom. Organizačný štáb, zástupcovia médií a zazmluvnení partneri klubu či ligy počtom vysoko prevyšujú limit 100 účastníkov. Z tohto dôvodu nebude predaj vstupeniek spustený. Aktuálne komunikujeme s partnermi a snažíme sa vyriešiť objektívnu alokáciu vstupeniek. Je nám veľmi ľúto, že nebudeme môcť vyhovieť všetkým fanúšikom, ktorých si úprimne vážime a ďakujeme im za podporu v tejto neľahkej situácii.“

Počnúc zápasom proti Banskej Bystrici (17. 11.) bude vstup na štadión umožnený len osloveným osobám spĺňajúcim podmienky účasti.

Miloslav Klíma: „Obmedzenie kapacity plne chápeme a rešpektujeme, pre klub však tieto opatrenia znamenajú obrovský výpadok prijímov. Obmedzený bude aj tréningový režim mládeže, čo vážne ovyplvňuje výchovu mladých talentov. Aj z tohto dôvodu HC Košice aktívne podporuje očkovacie kampane, ktoré by pre mesto Košice získali tzv. COVID žolíka a umožnili nám fungovať aspoň v režime ako doteraz.“

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...