Vyhľadávanie:

Dotazníky OBP sa vrátili vo veľkom počte

Dotazníky OBP sa vrátili vo veľkom počte

Na nedávnych aprílových stretnutiach vedenia spoločnosti U. S. Steel Košice so zamestnancami v Hádzanárskej hale v Košiciach, ktorých hlavnou témou bola bezpečnosť pri práci, každý účastník dostal na mítingu dotazník s otázkami týkajúcimi sa práve tejto najdôležitejšej oblasti v činnosti našej firmy. Úlohou dotazníkov bolo zmapovať úroveň bezpečnosti pri práci v USSK z pohľadu zamestnancov na všetkých úrovniach riadenia a na každom pracovisku firmy, pričom respondenti mohli vyjadriť aj svoje poznatky a návrhy na zlepšenie vo všetkých oblastiach ovplyvňujúcich bezpečnosť na pracoviskách.

"Zamestnanci USSK pristupujú k bezpečnosti pri práci naozaj zodpovedne, čo potvrdilo aj značné množstvo vyplnených dotazníkov. Späť sa nám ich totiž vrátilo viac ako 75 percent. Pripomienky a návrhy, ktoré zamestnanci v dotazníkoch uviedli, budú pre vedenie spoločnosti inšpiráciou ako postupovať v ďalšom zvyšovaní bezpečnosti pri práci na všetkých pracoviskách firmy. Ďakujem každému zamestnancovi, ktorý sa rozhodol vrátiť vyplnený dotazník a aj takto spolupracoval na zlepšovaní bezpečných pracovných podmienok a postupov. Som presvedčený, že táto aktivita, v spolupráci s ďalšími, prispeje k posilneniu vzájomnej dôvery a potvrdí spoločný cieľ - eliminovať všetky riziká v pracovnom prostredí, ktoré môžu spôsobiť akékoľvek straty zamestnancom i spoločnosti," povedal pre Oceľ východu viceprezident USSK pre ľudské zdroje Miroslav Kiraľvarga.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...