Vyhľadávanie:

Dozorný audit energetického manažérstva v USSK

Dozorný audit energetického manažérstva v USSK

Spoločnosť U. S. Steel Košice absolvovala 5. dozorný audit energetického manažérstva podľa európskej normy ISO 50001 od 19. do 21. augusta. Audit vykonali audítori spoločnosti TŰV-SŰD Slovakia Marián Harčarik a Marek Štefanko. Výsledky auditu si v piatok 21. 8. 2020 vypočuli viceprezident pre výrobu Marcel Novosad, generálny manažér pre energie Ladislav Horváth, vedúci oddelenia energetické bilancie a stratégia Ján Belej a manažér pre podporu EnMS Marián Klein.

Audítori nenašli žiadnu odchýlku a konštatovali, že požiadavky normy plníme, aj v tomto ťažkom období zníženia dopytu po našich výrobkoch a v čase výskytu pandémie COVID-19. Pozitívne pozorovania sa týkali pokračovania v digitalizácii zberu dát, dokumentácie a realizácie zmien vyplývajúcich z implementácie požiadaviek novelizovanej normy ISO 50001, zintenzívnenia činnosti energetikov v procese plánovania spotreby energií, merania spotrieb energií v jednotlivých divíznych závodoch a zvýšeného dôrazu manažmentu o plánovanie a bilancovanie spotreby energií a energetických médií. Odporúčania na zlepšenie sa týkajú oblasti hodnotenia rizík pri náhlom znížení objednávok z pohľadu zníženia energetickej efektívnosti výrobných liniek a v oblasti riadiacej dokumentácie.     

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...