Vyhľadávanie:

Očkovanie proti chrípke v sezóne 2020-2021

Očkovanie proti chrípke v sezóne 2020-2021

Od 21. septembra 2020 sa zamestnanci USSK sa môžu dať zaočkovať v ambulancii u svojho všeobecného lekára v Nemocnici Šaca, počas bežných ordinačných hodín, alebo každý pracovný deň od 13:00 - 14:00 (očkovacia hodina všeobecného lekára). Očkovanie je odporúčane všetkým osobám, ktoré chcú chrániť seba a svojich blízkych, ale najmä starším osobám a pacientom s chronickými ochoreniami. Na vyšetrenie je možné prísť bez objednania (medzi 13:00 - 14:00 hod) do ambulancie svojho všeobecného lekára.

Každý zaočkovaný zamestnanec U. S. Steel Košice a dcérskych spoločností dostane od zdravotnej poisťovne Dôvera vitamínový prípravok na posilnenie imunity.

Zamestnanci, ktorí majú svojho obvodného lekára v nemocnici Šaca, dostanú po očkovaní kupón. Zamestnanci, ktorí majú svojho obvodného lekára inde, si po očkovaní vypýtajú od svojho lekára potvrdenie o očkovaní. Na základe kupónu alebo potvrdenia dostanú na zamestnaneckom centre balíček všetci zaočkovaní zamestnanci.

Ak máte viac ako 59 rokov alebo patríte do rizikovej skupiny spýtajte sa svojho lekára aj na možnosť očkovania proti pneumokokovému zápalu pľúc. Viac informácii o očkovaní nájdete na web stránke o koronavíruse.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...