Vyhľadávanie:

Dvojitý úspech

Dvojitý úspech

Adrián Ficík zo Závodného hasičského útvaru U. S. Steel Košice si na svoje konto v uplynulých dňoch pripísal ďalšie najcennejšie medaily. Jednu, z nich si doniesol z maďarského mestečka Szolnok, kde sa minulý mesiac uskutočnila medzinárodná súťaž hasičov v halovom veslovaní na trenažéri Concept 2. Bol členom družstva, ktoré zvíťazilo v štafete na 4 x 2 x 500 metrov. Slovenskí hasiči Pavol Kuhajda a Erik Noskovič z Okresného riaditeľstva hasičského a záchranného zboru (OR HaZZ) v Piešťanoch, Martin Malatinka z OR HaZZ v Trnave a Adrián Ficík zo ZHÚ U. S. Steel Košice vybojovaním zlatej medaily obhájili minuloročné víťazstvo.

Začiatkom tohto mesiaca, 9. marca, sa v Banskej Bystrici konali Medzinárodné majstrovstvá Slovenska v rovnakej disciplíne. V kategórii neregistrovaných pretekárov od 30 do 39 rokov na vzdialenosť dvoch kilometrov nenašiel Adrián Ficík premožiteľa a obsadil prvé miesto. "Na obidvoch pretekoch som štartoval v rozdielnych kategóriách. Bolo to dosť náročné, pretože som tomu musel prispôsobovať aj tempo veslovania na tréningu. Ale zvládol som to," uviedol náš hasič po súťaži.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...