Vyhľadávanie:

Existuje tajomstvo úspešného lídra?

Existuje tajomstvo úspešného lídra?

Áno, učia to už študentov

O účasť na Konferencii mladých lídrov spojenú s bojom o titul najúspešnejšieho vodcu v rámci stredoškolského programu Aplikovaná ekonómia sa v rámci krajského kola súťaže Mladý líder, ktoré sa uskutočnilo v uplynulých dňoch v Košiciach, usilovali študenti stredných škôl z celého východného Slovenska. Trojčlenná porota, v ktorej nechýbal ani zástupca U. S. Steel Košice František Gregor, vyberala najlepších.

"Hľadali sme kandidátov s výnimočnými schopnosťami a vodcovskými vlastnosťami," informuje programový riaditeľ Junior Achievement Slovensko - Mládež pre budúcnosť Adam Šepetka. "Úspešný mladý líder by mal mať rozhľad, mal by byť vyrovnaný, tvorivý, komunikatívny, schopný efektívne spolupracovať s inými ľuďmi, a viesť tím." A ako sa študenti popasovali s prácou na tému Aký je môj osobný prínos k efektívnemu vedeniu študentskej spoločnosti? Porotu najviac presvedčili Michaela Bočová z Evanjelického gymnázia v Tisovci, Zuzana Nemergutová z Gymnázia v Lipanoch, Lucia Petrušová z Gymnázia na Poštovej ulici v Košiciach a Ján Búza z Gymnázia na Trebišovskej ulici v Košiciach. Všetci štyria budú reprezentovať východniarov na konferencii v Budmericiach, ktorá sa uskutoční v septembri tohto roka.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...