Vyhľadávanie:

Family Safety Day už o necelé dva mesiace

Family Safety Day už o necelé dva mesiace

Šiesty ročník obľúbeného firemného podujatia Family Safety Day sa nezadržateľne blíži

Rezervujte si už teraz  čas na sobotu 3. júna 2017. Organizátori sľubujú dobrý a zaujímavý program.  Po prvý raz  budú mať  účastníci príležitosť pozrieť si v rámci pešej prehliadky  studenú valcovňu, dynamolinku i lakoplastovaciu linku, pre dospelých a rodičov s menšími deťmi zasa pripravujú autobusovú prehliadku podniku s možnosťou nahliadnuť do haly teplej valcovne.  Na parkovisku i na lúke rozložia svoje stany tak „domáce“  odborné útvary ako aj partneri, ktorí chystajú pútavé a interaktívne prezentácie, na javisku  sa predstavia okrem iných účinkujúcich aj kapely, v ktorých pôsobia naši kolegovia alebo ich rodinní príslušníci, deti sa budú môcť vyšantiť pri rôznych atrakciách. A to nie je všetko...

Veľa užitočných informácií prinesie Oceľ východu, ktorú nájdete v schránkach a na stojanoch vo firme už 10. mája 2017.

Dozviete sa, ako postupovať pri prihlasovaní sa na podujatie, podrobnosti o doprave, miestach pešej i autobusovej prehliadky, možnostiach občerstvenia i o zaujímavom programe. 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...