Vyhľadávanie:

Finalisti sa predstavia aj na Aničke

Finalisti sa predstavia aj na Aničke

V Mestskom parku sa na tenisových dvorcoch konal turnaj manažérov v štvorhre

Až 62 tenistov z radov manažérov sa predstavilo na tenisových dvorcoch Mestského parku v Košiciach, kde sa v sobotu konal turnaj U. S. Steel Košice Open 2006. Podobne ako po iné roky, aj tentokrát to bol turnaj v štvorhre, do ktorého v ôsmich skupinách zasiahlo 31 dvojíc. Po urputných bojoch v skupinách do ďalších bojov postúpili dve najlepšie dvojice z každej skupiny.

V pavúku bolo už len šestnásť dvojíc, ktoré potom hrali vyraďovacím systémom na jeden set do šesť. Tento tenisový maratón trval od rána od 8.30 h. až do 16.00 h., kedy viceprezident pre BSC Europe Andrew Armstrong odovzdal medaily a cenné trofeje trom najlepším dvojiciam. Prvenstvo si už po druhý raz tohto turnaja manažérov vybojovala dvojica Miroslav Maďar a Juraj Bolf, ktorí spolu triumfovali pri tenisovej sieti už v roku 2004. Tento raz suverénne vyhrali 4. skupinu so skóre 18:1, v osemfinále zdolali dvojicu Marcel Maguľák - Peter Bača 6:2, vo štvrťfinále si rovnakým výsledkom poradili s dvojicou Martin Bujnovský - Viliam Mešter a postup do finále si vybojovali semifinálovým víťazstvom 6:4 nad dvojicou Michal Šoltýs - Róbert Kisty.

Finálovým súperom Maďara s Bolfom boli Stanislav Vrlák a Miloš Fodor, ktorých hladko zdolali 6:1. Dvojica Vrlák s Fodorom si po víťazstve v 7. skupine najprv kliesnili cestu do finále ďalším víťazstvom 6:0 v osemfinále nad dvojicou Kyle Austin Frascarelli - Marek Chytil. Vo štvrťfinále si poradili s dvojicou Roman Benko - Štefan Macák po víťazstve 6:1 a v semifinále tým istým výsledkom zdolali dvojicu Roman Fendek - Ján Venglarčík. Porazení semifinalisti, teda Šoltýs - Kisty a Fendek - Venglarčík odohrali zápas o 3. miesto. Bronz si napokon po tuhom boji vybojovala dvojica Šoltýs s Kistym, ktorí vyhrali 7:6 v tajbrejku 7:2. Ako sme už v našich novinách pred turnajom avizovali, finalisti dostali okrem pohárov a medailí aj pozvánku hrať na turnaji VIP v rámci tenisového turnaja Steelers Cup v sobotu 17. júna na Aničke.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...