Vyhľadávanie:

Fotosúťaž 2005

Fotosúťaž 2005

Hudák
Peter Hudák ako motív zvolil zubačku v Tatranskej Štrbe.

Začiatkom februára sme vyhlásili 4. ročník fotosúťaže zamestnancov s kategóriami Slovensko, Ľudia a Šport. Vaše fotografie očakávame do 6. apríla 2005.

Podmienky súťaže:

  • rozmer fotografií: 13 x 18 cm, prípadne väčší
  • maximálny počet zaslaných fotografií: 6 ks (spolu vo všetkých kategóriách)
  • termín uzávierky: 6 apríl 2005
  • minimálne rozlíšenie digitálnych fotografií: 2 Mpix (aj digitálne fotografie musia byť vytlačené)
Gonda
Róbert Gonda fotografoval na Kojšovskej holi.

Na zadnú stranu každej fotografie prilepte vyplnený formulár s vašimi osobnými údajmi (môže byť aj fotokópia formuláru). Fotografie zasielajte na adresu redakcie v obálke s označením "fotosúťaž".

Štyri ročné obdobia bez víťaza

Ako sme nedávno písali, téma Štyri ročné obdobia, ktorú sme pokusne zaradili do fotosúťaže v roku 2004, svojho víťaza nemá. Do redakcie sme dostali iba dve obálky s fotografiami spĺňajúcimi zadanie, v ktorom ste mali za úlohu odfotografovať rovnaký motív počas štyroch ročných období. Zaslali ich Róbert Gonda z Informačných technológií a dopravár Peter Hudák. Títo dvaja zamestnanci ukázali pravé nadšenie pre fotografovanie, keď neváhali obetovať čas a úsilie na splnenie náročnej úlohy. Obaja sa štyrikrát vydali na to isté miesto, aby odfotografovali svoj motív na jar, na jeseň, v lete a napokon aj v zime. Z ich záberov vám ponúkame zimné fotografie, ktoré najaktuálnejšie vystihujú tieto dni. Oboch fotografov za ich snahu odmeníme.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...