Vyhľadávanie:

Futbalisti z CHÚV obhájili prvenstvo

Futbalisti z CHÚV obhájili prvenstvo

Tri mužstvá z CHÚV Krásna, ČOV Sokoľany a Čerpacích staníc bojovali v VI. ročníku zimného halového futbalového turnaja Achilles Cup o Pohár vedúceho prevádzky vodného hospodárstva DZ Energetika.

Turnaj, ktorý sa odohral systémom každý s každým na 2 x 20 minút v telocvični v Čani, tentokrát zorganizovali futbaloví nadšenci z čistiarne odpadových vôd v Sokoľanoch v spolupráci s ZO OZ Metalurg DZ Energetika. V turnaji si najlepšie počínali hráči z CHÚV Krásna, ktorí nestratili ani bod, obhájili prvenstvo z uplynulého roku a zaslúžene získali cennú trofej. V úvodnom zápase CHÚV zdolali Čerpacie stanice 3:0 (1:0). V ďalšom zápase mužstvo Čerpacích staníc až v závere strhlo víťazstvo na svoju stranu v súboji s ČOV Sokoľany 4:3 (2:1) a v poslednom zápase CHÚV - ČOV Sokoľany mali domáci jasnú prevahu, keď svojho súpera zdolali 5:2 (2:2).

Strelecky sa najlepšie darilo až trom hráčom, Kamilovi Lackovi a Tomášovi Jesenskému (obaja s CHÚV) a Miroslavovi Bakšimu (ČOV), ktorí zhodne strelili po 3 góly. S píšťalkou rozhodcovskú funkciu dobre zvládol bývalý prvoligový hráč VSS Košice, teraz tréner František Hoholko. O tento pekný úspech mužstva CHÚV Krásna sa pričinili pod vedením manažéra Ladislava Ména hráči: V. Hegedüš, D. Tomaško, M. Tóth, T. Jesenský, M. Bakši, K. Lacko, A. Blažko, J. Soroka, V. Magyar, A. Hanušovský, P. Ružička, L. Hanakovič. V. Blažko a M. Mehes.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...