Vyhľadávanie:

Futsalisti trofej neobhájili

Futsalisti trofej neobhájili

V Angels aréne sa v sobotu 25. marca 2017 konal 7. ročník futsalového turnaja technicko-hospodárskych zamestnancov z útvarov GM valcovní a GM finálnej výroby USSK.

O cennú trofej bojovalo päť tímov z divíznych závodov Studená valcovňa, Radiátory a rúry, Expedícia, Zušľachťovne a obalová vetva a usporiadatelia z Teplej valcovne. Prvenstvo z uplynulého ročníka obhajovali futsalisti  zo SVa, ktorí sa hneď v úvodnom zápase stretli so svojím odvekým rivalom z TVa.  Po dramatickom priebehu zápasu a tuhom boji sa napokon z víťazstva tešili hráči SVa, ktorí zvíťazili 1:0 gólom Mareka Šimča. Ako sa neskôr ukázalo bola to jediná prehra mužstva TVa, ktoré sa stalo celkovým víťazom turnaja a získalo cennú trofej pred obhajcom prvenstva zo SVa. Na 3. mieste sa umiestnili futsalisti zo Zu + OV, štvrtú priečku obsadil tím Expedície a piate miesto patrilo hráčom z Rar.

Družstvo SVa, ktoré sa muselo uspokojiť len so striebornými medailami,  hralo pod vedením Jaroslava Fottu v zostave: M. Vaško, M. Korenko, O. Fejer, M. Mika, S. Vaverčák, M. Juhás, T. Krejsa, D. Kopčík a M. Šimco.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...