Vyhľadávanie:

Gala World Cup 2011

Gala World Cup 2011

Volejbalový klub Gala Moldava nad Bodvou organizuje v dňoch 13. - 14. augusta 2011 piaty ročník volejbalového turnaja pod názvom Gala World Cup 2011. Je to dvojdňový volejbalový mix turnaj pre neregistrovaných hráčov - amatérov. V každom družstve musia byť na ihrisku minimálne dve ženy. Hrať sa bude na antukových kurtoch v areáli ARÉNA športcentrum, kde organizátori pripravili päť ihrísk. Podobne ako vlani, aj v tomto roku je turnaj súčasťou projektu Amatérska volejbalová liga Slovenska.

O popularite tohto volejbalového turnaja svedčí zvyšujúci sa počet družstiev. Kým v prvom ročníku štartovalo deväť družstiev z okolia Košíc, v 2. ročníku to už bolo 12 družstiev z východného Slovenska. V 3. ročníku sa ich počet vyšplhal na 19 družstiev a vlani štartovalo na turnaji 20 družstiev už z celého Slovenska. V minulom roku si prvenstvo vybojovali volejbalisti z Krompách pred družstvom z Liptovského Mikuláša a domácim tímom Gala Moldava nad Bodvou.

V uplynulých rokoch sa pod vysokou sieťou prezentovali aj družstvá z U. S. Steel Košice, z nich sa v roku 2008 umiestnil mix kolektív z Vysokých pecí na 3. mieste. Pre ďalšie družstvá z USSK môže byť tohtoročný turnaj dobrou generálkou pred volejbalovým turnajom firemnej letnej olympiády. Zatiaľ sa na Gala World Cup 2011 prihlásilo 15 družstiev z celého Slovenska, ale počet účastníkov sa do uvedeného termínu určite ešte zvýši. Pre štartujúce družstvá je stanovené symbolické štartovné, tri najlepšie družstvá budú odmenené vecnými cenami, pohármi a medailami. Organizátori zabezpečia ubytovanie v penziónoch Bodva, Orgován a Ferdinand. Možno tiež stanovať vo vlastných stanoch v športovom areáli. Prihlášky a bližšie informácie podá šéf organizačného výboru Branislav Jánoš na mobilnom tel. čísle 0915 933 609.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...