Vyhľadávanie:

GOLD PACK pre OBAL-SERVIS

GOLD PACK pre OBAL-SERVIS

Ocenenie v kategórii Baliaca technika a zariadenia

Spoločnosť OBAL-SERVIS, a.s., ktorá je dcérskou spoločnosťou U. S. Steel Košice, získala ocenenie v prestížnej súťaži o najlepší obal Gold Pack 2004. Súťažný exponát s názvom Zakružovací stroj pre systém balenia zvitkov plechu získal toto ocenenie v kategórii Baliaca technika a zariadenia. Cena sa udeľuje raz za dva roky pri príležitosti konania medzinárodného veľtrhu polygrafie, papierenského priemyslu, obalov a baliacej techniky Printing&packing v Bratislave, na základe rozhodnutia odbornej hodnotiacej komisie. Garantmi súťaže sú Ministerstvo hospodárstva SR, Slovenské centrum dizajnu Bratislava, Ekonomická univerzita v Bratislave a reklamná agentúra A-21.

GOLD PACK je ocenením, ktoré má štatút národnej súťaže a spĺňa tak podmienku pre účasť vystavovaného exponátu na svetovej súťaži WORLDSTAR. Týmto ocenením získala spoločnosť ochrannú známku GOLD PACK. V prípade dodržania parametrov kvality súťažného exponátu môže spoločnosť využiť toto ocenenie v rámci ďalšej propagácie a reklamy firemnej značky.

Oficiálne vyhlásenie výsledkov so slávnostným odovzdávaním ocenenia Gold Pack 2004 bude dnes 29. septembra o 19.30 v hoteli Kyjev v Bratislave.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...