Vyhľadávanie:

Najvyšší predstaviteľ U. S. Steel Corporation John P. Surma v Košiciach

Najvyšší predstaviteľ U. S. Steel Corporation John P. Surma v Košiciach

Stretnutie s premiérom
Počas svojej návštevy v Košiciach sa John P. Surma spolu s Christopherom Navettom stretli počas prijatia u primátora mesta Zdenka Trebuľu aj s premiérom SR Mikulášom Dzurindom.

John P. Surma, prezident U. S. Steel Corporation, ktorý je od 1. októbra 2004 zároveň Chief Executive Officer, navštívil cez víkend Košice. Sprevádzali ho ďalší topmanažéri U. S. Steel Corporation.

V sobotu dopoludnia John P. Surma navštívil košické železiarne, kde ho privítal prezident U. S. Steel Košice Christopher J. Navetta a ďalší topmanažéri firmy. Potom J. Surma navštívil divízne závody Vysoké pece, Oceliareň, Teplú a Studenú valcovňu, kde o úlohách spoločnosti diskutoval so zamestnancami výrobných pracovísk.

V popoludňajších hodinách si hostia z Pittsburghu pozreli nový rozostavaný zimný štadión, aby osobne videli, v akom je dnes stave. Večer sa v priestoroch starej radnice na Hlavnej ulici v Košiciach stretli s primátorom mesta Košice Zdenkom Trebuľom a ďalšími predstaviteľmi mesta.

Na mítingu bol prítomný aj predseda vlády SR Mikuláš Dzurinda a maratónci, ktorí sa v nedeľu postavili na štart 81. ročníka MMM. Zdenko Trebuľa na stretnutí ocenil všestrannú pomoc spoločnosti U. S. Steel Košice pri rozvoji regiónu i pri podpore mnohých charitatívnych, kultúrnych a športových podujatí v meste.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...