Vyhľadávanie:

H.E.L.P. pozná stále viac zamestnancov

H.E.L.P. pozná stále viac zamestnancov

Program eliminácie nebezpečenstiev a prevencie strát si všetci zamestnanci zafixovali pod jeho skratkou H.E.L.P. (Hazard Elimination and Loss Prevention). Postupne sa s obsahom programu, ktorý pracuje na eliminácii strát prostredníctvom eliminácie príčin neočakávanej udalosti, podrobne oboznamujú na školeniach. Prví zamestnanci boli preškolení vlani v októbri.

Ako informoval Martin Harvan z útvaru Riaditeľa pre bezpečnosť a hygienu práce, najviac preškolených zamestnancov je v kategórii R. Z viac ako 10 tisíc absolvovalo program k 14. októbru 2005 vyše 6100. Ostáva preškoliť ešte približne 4400 ľudí. Napreduje aj vzdelávanie THZ. Od júna tohto roku do polovice októbra vyškolili viac ako 630 zamestnancov administratívy z vedenia spoločnosti a ďalších bezmála 130 z divíznych závodov a závodov. V priebehu mesiacov marec a apríl 2005 preškolili všetkých, vyše štyristo majstrov spoločnosti. Cieľom programu je ubezpečiť v zamestnancoch istotu, že všetkým nehodám a nebezpečným expozíciám je možné predchádzať.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...