Vyhľadávanie:

Halový turnaj hutníkov v Třinci

Halový turnaj hutníkov v Třinci

Odborová organizácia Třineckých železiarní zorganizovala počas uplynulého víkendu už po siedmykrát stretnutie vybraných športovcov z hutníckych podnikov Čiech, Poľska a Slovenska. Súčasťou stretnutia bol tradičný turnaj v halovom futbale o Pohár usporiadajúcej odborovej organizácie. Podujatie otvoril generálny riaditeľ Třineckých železiarní a.s. Ján Czudek, ktorý pripomenul: "Podobne ako v športe, aj v hutníckom priemysle sa bez dobrej spolupráce nezaobídeme. Nespolupracovať a nekoordinovať spoločný postup sa nikdy nevypláca. Spája nás pracovný vzťah k hutníckemu remeslu vo všetkých jeho podobách a profesiách. Môžeme teda povedať, že prostredníctvom tohto stretnutia máme príležitosť spoločne si pohovoriť na aktuálne témy, vymeniť si názory a skúsenosti, ale tiež odreagovať sa od každodenných povinnosti a zašportovať si."

V turnaji bojovalo deväť družstiev v dvoch základných skupinách. Tím z U. S. Steel Košice hral výborne a z prvého miesta postúpil do jednej z dvoch trojčlenných semifinálových skupín. V nej sa už našim chlapcom tak nedarilo a v konečnom poradí napokon obsadili šieste miesto. Získali cenu fair -play a brankár David Szwanczar bol vyhlásený za najlepšieho brankára turnaja. Dvojdňové stretnutie bolo, tak ako každý rok, zorganizované na vysokej kultúrnej, spoločenskej a športovej úrovni.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...