Vyhľadávanie:

HC Košice – Dukla Trenčín 6:4 (2:1, 3:1, 1:2)

HC Košice – Dukla Trenčín 6:4 (2:1, 3:1, 1:2)

V utorok 31. januára 2017 sa v košickej Steel aréne uskutočnil dohrávaný zápas 41. kola hokejovej Tipsport ligy medzi Košicami a Trenčínom.  Stretnutie sa pôvodne malo hrať v piatok uplynulého týždňa, ale pre úmrtie generálneho manažéra a  trénera  Dukly Trenčín Jána Kobezdu ho riadiaci orgán presunul. V košickom drese sa predstavila nová posila - staronový hráč Rudolf Huna a do bojov po zranení nastúpil aj Gabriel Spilar. Obaja boli platnými hráčmi domáceho celku v tomto meraní síl, navyše R. Huna sa prezentoval dvoma gólmi  a fanúšikom pripomenul, že v Košiciach strieľal takéto dôležité góly aj v rokoch 2009 a 2010, keď s tímom HC získal dva majstrovské tituly.

Zápas si vychutnali vďaka pozvaniu USSK aj deti z detských domovov v Podolínci a na Uralskej v Košiciach, mladí dospelí z domovov na polceste v Košiciach a v Prešove, ako aj  rodiny železiarov zaradené do projektu Sme s vami v pravý čas.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...