Vyhľadávanie:

Hľadajte doma výrobky z našej ocele

Hľadajte doma výrobky z našej ocele

Július Lang, viceprezident pre predaj a technický servis zákazníkom a Katarína Fitzová, generálna manažérka predaja pre domáce trhy počas online podujatia organizovaného ženskou sieťou hovorili o tom, že našu oceľ dodávame špičkovým výrobcom. Tí, rovnako ako my, vyrábajú v súlade s prísnymi medzinárodnými normami na kvalitu a životné prostredie. Oceľ vyrábanú v USSK nájdeme v autách značky Volkswagen, Škoda, Dacia, ale i Audi a Kia. Otvárate fľašky Pilsner Urquel, Šariš, Gambrinus, či Coca-cola? Vrchnáčiky na nich sú z našej ocele.  Kupujete konzervy Bonduelle alebo Hamé? Dotýkate sa ocele, na výrobe ktorej ste sa podieľali. Používate doma spotrebiče Electrolux, Whirpool, Samsung, Gorenje či Mora? Alebo zariadenia s elektromotormi ABB, Siemens či Bosch? Všade tam je aj oceľ z U. S. Steel Košice. Veľké objemy dodávame aj do stavebníctva. Lakoplastové plechy pre strešné krytiny od Maslenu, Blachprofilu či Blachotrapezu boli vyrobené u nás. A v neposlednom rade radiátory KORAD, donedávna naša značka, teraz vo výrobe KORAD radiators pokračuje iný skúsený výrobca, stále však v areáli USSK.

Mali by sme byť na seba hrdí a ťahať za jeden povraz

Počas 12 kôl súťaže sa dozviete o všetkých týchto značkách a oceľ spracujúcich sektoroch. Ale aj o problémoch, ktorým oceliari v EÚ čelia. Aké následky nesú ambiciózne ciele EÚ na ochranu životného prostredia a dekarbonizáciu. Ako našu konkurencieschopnosť oslabujú vysoké ceny elektriny na Slovensku či masívne dovozy z krajín mimo EÚ, kde prísne environmentálne, sociálne a etické kritéria neplatia.

Neváhajte a zapojte sa do súťaže cez PC, tablet či mobil na: www.usske.sk/sk/velka-sutaz

Hlavnou cenou je VW Touareg! Výhercu prvého automobilu za tri absolvované kolá súťaže nájdete už v tomto čísle OV. Na zamestnancov čakajú aj dve vozidlá značky Škoda, poukážky na nákup elektroniky a bielej techniky v NAY Elektrodom, kupóny na nákup potravín balených v oceli v supermarketoch FRESH, kupón na kompletnú výmenu radiátorov za radiátory KORAD, permanentky na zápasy HC Košice v ďalšej sezóne a stovky darčekových predmetov s logom našej firmy. Žrebuje sa pravidelne každý mesiac.
Náklady spojené s daňovými povinnosťami výhercov preplatí U. S. Steel Košice!

V tejto súťaži získava každý. Zamestnanci okrem atraktívnych cien aj ďalšie vedomosti o tom, v ktorých špičkových produktoch sa oceľ vyrobená u nás používa. A získava aj firma. Ak sa zamestnanci pri nakupovaní rozhodnú pre výrobky s našou oceľou, podporia tak výrobný objem a budúcnosť svojej hutníckej firmy, v ktorej pracuje aj niekoľko generácií z jednej rodiny.  

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...