Vyhľadávanie:

Hokejisti HC Košice už na ľade

Hokejisti HC Košice už na ľade

Po osemtýždňovej letnej príprave na suchu a po trojtýždňových dovolenkách sa v pondelok 24. júla 2017 zišli hokejisti HC Košice na prvom tréningu už na ľade. Trénerom košického tímu Milanovi Janšučkovi a Jergušovi Bačovi sa v čermeľskej Crow aréne hlásilo 23 hráčov z kádra.

Traja legionári brankár Joakim Lundström zo Švédska, fínsky obranca Jere Pulli a kanadský útočník David Pacan sa na základe zmluvy k mužstvu pridajú až 1. augusta. Prvé tréningy druhej časti letnej prípravy sa budú zatiaľ konať v Crow aréne, neskôr sa hráči presťahujú do domovskej Steel arény. V rámci tejto prípravy odohrajú Košičania deväť priateľských stretnutí, vrátane troch zápasov na Tatranskom pohári v Poprade.

Prvé prípravné stretnutie s Popradom sa odohrá v utorok 1. augusta v Crow aréne o 17. hodine. Aj druhé meranie síl absolvujú Košičania v domácom prostredí a to v piatok 4. augusta, ale už v Steel aréne, kde ich súperom bude HKM Zvolen. Aj tretí duel s Liptovským Mikulášom sa odohrá v Steel aréne, v utorok 8. augusta.

Na všetky domáce prípravné zápasy majú držitelia platných permanentiek na novú sezónu 2017/2018 vstup voľný, ostatní záujemcovia zaplatia symbolické jedno euro.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...