Vyhľadávanie:

Hokejisti sa už presťahovali

Hokejisti sa už presťahovali

V nedeľu popoludní sa hokejisti HC Košice konečne dočkali. Po desiatich rokoch pôsobenia na starom košickom štadióne v Čermeli na Kavečianskej ceste sa sťahovali do Steel Arény. Len čo si zbalili v starej šatni svoje veci, hneď ich naložili do nového autobusu Scania a presunuli sa do nových priestorov štadióna Ladislava Trojáka. Ešte pred odchodom z Kavečianskej nám tréner Ján Selvek povedal: "Berieme si so sebou len tie najnutnejšie veci, pretože novú arénu chceme dnes pokrstiť prvým tréningom na ľade."

Hráči boli nadšení novými šatňami a nevedeli si tento stánok vynachváliť. Kapitán tímu Juraj Kledrowetz netajil svoj úžas a poznamenal: "Je to nádherná hala. Konečne sme sa dočkali, máme najkrajší zimný štadión na Slovensku. Verím, že atmosféra v zaplnenej hale nás poženie k výborným výkonom a že v tejto aréne to dotiahneme aspoň do finále. Chceme sa tak poďakovať všetkým, ktorí sa pričinili o to, že sme tu." Po prvom bojovom pokriku v šatni začal prvý tréning a pred ním kormidelník mužstva Ján Selvek podotkol: "Som zvedavý, čo to s naším mužstvom spraví, keď bude viac než osemtisíc divákov skandovať: Košice, do toho! Verím, že nám to iba pomôže."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...