Vyhľadávanie:

Hovoríme s výhercami 7. kola VS 2022: Motyka vystrelila!

Hovoríme s výhercami 7. kola VS 2022: Motyka vystrelila!

Motyka vystrelila!

Na atraktívne výhry bolo obzvlášť bohaté predchádzajúce kolo Veľkej súťaže 2022.

Hlavnú cenu, novú kuchyňu v hodnote 10 000 eur získala Elena Miškovičová, ktorá pracuje ako ekonómka účtovníctva na úseku GM pre služby ľudských zdrojov. Jej prvá reakcia po oznámení výhry bola veľmi spontánna: „Už o tom viem! Hneď ráno mi volali kolegyne, ktoré si to prvé prečítali na X App. Doteraz som z toho tak trocha v šoku. Zapájam sa do Veľkej súťaže, dúfala som, že raz možno aj ja niečo vyhrám, že motyka vystrelí.  Nemala som veľké očakávania, potešila by ma akákoľvek výhra, hoci aj lístky do divadla.“ Nuž motyka vystrelila poriadne a priniesla Elene Miškovičovej rovno hlavnú výhru 7. kola.

Neskrývanú radosť mal aj výherca ďalšej atraktívnej ceny, ktorou je víkendový pobyt v Taliansku spojený s návštevou výrobného závodu Electrolux neďaleko Benátok.  Je ním Ladislav Čonka, ktorý pracuje podobne, ako výherca predchádzajúcej ceny Pavol Trembecki, v DZ Oceliareň. Tí oceliari majú ale šťastie! Ladislav Čonka zoberie na výlet svoju polovičku Beátu. „Je to paráda! Ďakujem Kataríne Fitzovej, ktorá mala šťastnú ruku pri žrebovaní a vyžrebovala práve mňa. Svojej polovičke to oznámim hneď, len ju troška ponaťahujem, až potom jej poviem, že pôjde so mnou. Je to krásna výhra, ďakujem,“ podelil sa s nami o svoje prvé dojmy Ladislav Čonka.

Darčeky pod vianočné stromčeky pribudnú trom výhercom poukazov na nákup v Datarte v hodnote 500 eur. Do domácnosti Ivana Petrusa pribudne s najväčšou pravdepodobnosťou nová práčka. „Výhra ma veľmi potešila a prišla teraz pred Vianocami veľmi vhod,“ tešil sa ďalší výherca Ján Gamrát a dodal: „určite ju miniem na darčeky pre rodinu.“ Daniel Petro nám povedal, že práve doma zvažovali výmenu práčky a sporáka, takže aj v tomto prípade spôsobila výhra poukazu v hodnote 500 eur veľkú radosť.

Permanentka HC Košice potešila Ladislava Závodského, ktorý je hokejovým fanúšikom. Určite ju využije, a keď niekedy kvôli práci nebude môcť ísť na zápas, rád pôjde namiesto neho syn. „Hokeju fandí celá naša rodina, takže škoda, že permanentka je len jedna, samozrejme ma veľmi potešila“ povedal ďalší výherca Marek Mačinga a dodal: „Snáď sa budú dať prikúpiť lístky niekde v blízkosti.“

Dvesto eur si na svojej UP karte nájde ďalší výherca, ktorým je Jakub Bača.

Chcete aj vy získať zaujímavé ceny a tešiť sa podobne, ako títo naši výhercovia? Tak neváhajte, 8. kolo Veľkej súťaže 2022 je už od pondelka spustené.

U. S. Steel Košice - XAPP-Súťaže (usske.sk)

Na snímke zľava Lukáš Kozel z tímu Veľkej súťaže 2022, výhercovia: Ján Gamrát, Elena Miškovičová a Ladislav Čonka a riaditeľ pre Vonkajšie vzťahy Ján Bača.

Ostatní výhercovia si ceny prevezmú v Zamestnaneckom centre.

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...