Vyhľadávanie:

Hutníci na veľtrhu v Brne

Hutníci na veľtrhu v Brne

V Brne sa v pondelok 7. októbra začal už 55. ročník Medzinárodného strojárskeho veľtrhu. Na ploche 42 tisíc metrov štvorcových vystavuje vyše 1 500 domácich a zahraničných firiem. Medzi účastníkmi veľtrhu nechýbajú ani košickí hutníci. Mottom U. S. Steel Košice pre tohtoročný veľtrh je INŠPIROVANÍ VAŠIMI POTREBAMI. Návštevníkov veľtrhu vítajú kolegovia z úseku Predaj a marketing v stánku, ktorý dizajnom pripomína zvitok ocele.

Obchodníci mali možnosť stretnúť sa s našimi významnými zákazníkmi nielen v priestoroch výstaviska, ale aj na slávnostnej recepcii, ktorá sa konala v pondelok vo večerných hodinách. Hosťom sa prihovorili prezident U. S. Steel Košice George F. Babcoke a viceprezident pre predaj a marketing Christian Korn. Včera do stánku U. S. Steel Košice zavítal aj minister hospodárstva SR Tomáš Malatinský. Očakáva sa, že Medzinárodný strojársky veľtrh, ktorý potrvá do piatku 11. októbra, navštívi viac ako 80 tisíc ľudí.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...