Vyhľadávanie:

InfoBus Európskeho parlamentu v uliciach Košíc

InfoBus Európskeho parlamentu v uliciach Košíc

InfoBus
Riaditeľ informačnej kancelárie Európskeho parlamentu na Slovensku A. Fulmini (na snímke v strede) Košičanom poskytol komplexné informácie o voľbách do Európskeho parlamentu.

Deň pred vstupom ďalších desiatich krajín do EÚ odštartoval Európsky parlament zaujímavú akciu. Na Slovensko prišlo desať zástupcov Európskeho parlamentu, ktorí počas desiatich dní navštívia viacero slovenských miest s cieľom upriamiť pozornosť verejnosti na nadchádzajúce voľby do Európskeho parlamentu. Tie sa na Slovensku uskutočnia už 13. júna.

V piatok 30. apríla s InfoBusom Európskeho parlamentu prišiel do Košíc, ako prvého mesta v tomto maratóne stretnutí s občanmi Slovenska, spolu s ďalšími zástupcami tejto ustanovizne, riaditeľ informačnej kancelárie EP na Slovensku A. Fulmini. Košičanom poskytovali komplexné informácie o voľbách do Európskeho parlamentu, rozdávali informačné letáky a suveníry.

Infobus svoju cestu ukončí 9. mája v Bratislave. Priebeh jeho cesty po Slovensku môžete sledovať aj na internetovej adrese www.volte13.juna. sk.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...