Vyhľadávanie:

Investície do rozvoja komunity

Investície do rozvoja komunity

Prezentovať dopad finančnej pomoci poskytnutej na rozvoj občianskej spoločnosti za ostatných pätnásť rokov, zhodnotiť prínos mimovládnych neziskových organizácií v rozvoji regiónu, ale aj načrtnúť aktuálne východiská pre súčasných firemných darcov v oblasti spoločenskej zodpovednosti na východnom Slovensku je cieľom medzinárodnej konferencie, ktorá sa začala v pondelok tohto týždňa, 11. októbra, v Košiciach. Trojdňové podujatie pod názvom Investície do rozvoja komunity: Ako využiť skúsenosti z minulosti pre budúce príležitosti zorganizovala Karpatská nadácia, generálnym partnerom je spoločnosť U. S. Steel Košice.

Konferencia, na ktorej košickú oceliareň v panelovej diskusii o úlohách a prínosoch zahraničných a domácich darcov v rozvoji regiónu reprezentoval prezident spoločnosti George F. Babcoke, sa dnes končí. O jej záveroch budeme informovať v budúcom vydaní Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...