Vyhľadávanie:

Johna H. Goodisha vymenovali za Oceliara roka 2008

Johna H. Goodisha vymenovali za Oceliara roka 2008

Združenie AIST oceňuje prínos priemyselných vodcov pre globálny oceliarsky priemysel

Výkonného viceprezidenta a Chief Operating Officer (najvyšší výkonný manažér zodpovedný za vedenie spoločnosti, COO) United States Steel Corporation Johna H. Goodisha ocenili titulom Oceliar roka 2008 na konferencii a výstave železiarskej a oceliarskej technológie AISTech 2008 - The Iron & Steel Technology Conference and Exposition, ktorú zorganizovalo Združenie pre železiarsku a oceliarsku technológiu (The Association for Iron & Steel Technology, AIST). Titul Oceliar roka odovzdáva AIST každoročne, čím uznáva význačných lídrov a ich prínosy oceliarenskému priemyslu. J. Goodisha, ktorého vyznamenali 6. mája počas každoročných raňajok spojených s udelením vyznamenania od prezidenta AIST pri príležitosti konferencie, odmenili za jeho vodcovské kvality v oblasti bezpečnosti na pracoviskách, pre jeho oddanosť výsledkom svetovej triedy a jeho vytrvalosť v riadení úspešných akvizícií spoločností a obchodných integrácií. Ocenili jeho vytrvalú a neúnavnú pracovnú etiku a neustále nasadenie byť najlepším, čo napomáha pri rozširovaní globálnej podnikateľskej platformy spoločnosti United States Steel Corporation.

Pri preberaní ocenenia J. Goodish poznamenal, že na tom, že dostáva ocenenie, má podiel veľa ľudí a poďakoval riadiacim pracovníkom spoločnosti United States Steel Corporation, pričom povedal, že to nie je úsilie jednotlivca, ale tímu. Poďakoval aj 50 tisícom mužom a žien pracujúcim v spoločnosti U. S. Steel na celom svete a zdôraznil, že ich úsilie a snahy v oblasti bezpečnosti, kvality, ochrany životného prostredia, nákladov a produktivity umožnili, aby mohol dostať ocenenie Oceliar roka 2008.

LAUREÁTI TITULU OCELIAR ROKA (r. 2003 až 2008)

  • 2008: John H. Goodish (U. S. Steel)
  • 2007: Lakshmi N. Mittal (Arcelor Mittal)
  • 2006: Daniel R. DiMicco (Nucor Corp.)
  • 2005: Keith E. Busse (Steel Dynamics Inc.)
  • 2004: Rodney B. Mott (International Steel Group Inc.)
  • 2003: Thomas J. Usher (U. S. Steel)

VYZNAMENANIE OCELIAR ROKA AIST

Ocenenie AIST Steelmaker of the Year Award zaviedli v roku 1991 a uznáva prínosy vynikajúcich jednotlivcov pre oceliarsky priemysel. Posudzujú sa kandidáti z integrovaných oceliarskych spoločností, ako aj z minioceliarní z celého sveta. The AIST Awards Program Committee (Programový výbor pre vyznamenania AIST) zúži pole na troch kandidátov. The AIST Executive Committee (Výkonný výbor AIST) zvolí konečného kandidáta.

ČO JE AIST

The Association for Iron & Steel Technology (Združenie pre železiarsku a oceliarsku technológiu) sa angažuje v organizovaní vynikajúcich technických stretnutí, konferencií, výstav a publikácií pre lepšie služby ľuďom zainteresovaným v železiarskom a oceliarskom spoločenstve, vrátane výrobcov, dodávateľov, spotrebiteľov ocele a vedeckých pracovníkov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...