Vyhľadávanie:

Jozefovská lyžiarska túra

Jozefovská lyžiarska túra

V sobotu 18. marca organizuje náš turistický "barón" Jozef Mitaľ pre turistov lyžiarov z U. S. Steel Košice prejazd po trase Vraňarskej magistrály pod názvom Jozefovská lyžiarska túra. Trasa vedie zo Zlatej Idky, popri čajovni smerom na chatu Erika a odtiaľ cez Biely kameň po zelenej turistickej značke na odbočku označenú KST Skoba. Podľa snehových podmienok táto 20-kilometrová trasa pokračuje ďalej po žltej značke smerom do Vyšného Medzeva, kde je cieľ tejto túry.

Zraz účastníkov z radov turistov-lyžiarov, ktorí ovládajú techniku prejazdu na bežkách, je na sídlisku KVP zastávka SAD a MHD na Moskovskej trieda o 7.20 hodine, kedy odchádza objednaný autobus s kapacitou 45 miest. Ten odvezie účastníkov na štart do Zlatej Idky a zároveň popoludní ich privezie z Vyšného Medzeva do Košíc. Účastnícky poplatok je 100 Sk, prihlásiť sa môžete u Jozefa Mitaľa, mobil 0904 318 414, alebo prostredníctvom e-mailu: baron@netkosice.sk.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...