Vyhľadávanie:

Jubilejné Blažice

Jubilejné Blažice

Každoročne koncom februára organizuje OŠK Blažice s miestnym obecným úradom vytrvalostný beh na 16 km pod názvom Beh Olšavskou dolinou. V tomto roku sa v nedeľu 27. februára uskutoční už jeho jubilejný 30. ročník so štartom o 13.00 h. pred kultúrnym domom v Blažiciach. Súťažiť budú vytrvalci v desiatich vekových kategóriách mužov a žien. Okruh trate je situovaný po asfaltovej ceste z Blažíc cez Ruskov, Ďurkov, Olšovany, Vyšný a Nižný Čaj, Bohdanovce, späť do Blažíc. Bližšie o tomto podujatí hovorí prezident bežeckého klubu OŠK Blažice Dušan Štefáni:

"Týmto behom každoročne otvárame novú sezónu vytrvalcov, aj pre bežcov z bežeckého klubu BK Steel Košice bude v tohtoročnej dlhodobej regionálnej súťaži premiérou. Pre všetkých členov klubu, ale aj pre ostatných záujemcov a priaznivcov behu zabezpečujeme do Blažíc autobus s odchodom z Námestia osloboditeľov v Košiciach o 11.00 h. a autobus zastaví aj na sídlisku Nad jazerom na ceste oproti OD Bajkal cca o 11.15 h. Okrem tradičného pohára pre víťaza sú pre najlepších v jednotlivých kategóriách pripravené vecné ceny a finančné odmeny."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...