Vyhľadávanie:

K lístku naviac tričko Talent Night

K lístku naviac tričko Talent Night

Už o mesiac vyvrcholí v košickom štadióne L. Trojáka STEEL ARÉNA projekt zameraný na podporu mladých umelcov U. S. Steel Talent Night 2006. Po niekoľkomesačnej prestávke ožije štadión historicky prvým koncertným podujatím, na ktorom vystúpia na spoločnom pódiu nádejní talentovaní finalisti súťaže a známi umelci zo Slovenska a zahraničia.

Finálové hudobné skupiny Koma Jota, Asfalt a Good Fancy bude spolu s ďalšími troma finalistami kategórie tanec - Aron Tesfaye, TST a R. Szilágyi - S. Kozáková sledovať odborná porota v zložení J. Ďurovčík, O. Rózsa, L. Slaná, M. Čekovský a ďalší. V programe vystúpia zaujímaví hostia ako Arash & Band, Peha, Peter Cmorík a Jana Kirschner. Predaj lístkov prebieha od včera v sieti Ticketportal. Hlavný organizátor podujatia, útvar Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy U. S. Steel Košice, ponúka zamestnancom U. S. Steel Košice k lístku naviac tričko s logom akcie. Všetci zamestnanci, ktorí si kúpia lístok po 150 alebo 200 Sk, sa môžu zastaviť každý deň od 9.00 do 12.00 hod. v budove Vonkajších vzťahov na 2. poschodí č. dverí 205. Po preukázaní sa zamestnaneckým preukazom dostane zamestnanec k lístkom príslušný počet tričiek.

Táto ponuka sa nevzťahuje na lístky, ktoré získajú zamestnanci zo sociálneho fondu do sektorov A 32, A33, A12 a A13. K dispozícií je celkovo 500 tričiek a ponuka platí do rozdania všetkých tričiek. Viac o podujatí sa dozviete na www.talent.sk.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...