Vyhľadávanie:

Klub dôchodcov v nových priestoroch

Klub dôchodcov v nových priestoroch

Do nových priestorov, v budove na Triede SNP 24, vedľa obchodného centra na Luniku II, presťahovali v uplynulých dňoch zo Spoločenského pavilónu Klub dôchodcov občianskeho združenia Jeseň života. Zmena sídla súvisí s ukončením prenájmu pôvodných miestností v bývalom Kosile, ktorý v súčasnosti rekonštruujú.

"K dispozícii budeme mať spolu sedem miestností, vrátane malej kuchynky," informovala Oceľ východu Terézia Némethová, ktorú sme zastihli spolu s ďalšími bývalými železiarmi v novom klube. "Sťahovanie sme už dokončili, čaká nás však ešte kopa roboty. Treba to tu vymaľovať, poupratovať, uložiť veci, čakáme ešte na uvoľnenie dvoch kancelárií. Ak všetko dobre pôjde, a my veríme, že áno, 14. septembra tohto roku by sme nové priestory chceli slávnostne otvoriť a nabehnúť na bežný režim." Všetky doterajšie aktivity klubu ostanú zachované. Bude tu knižnica, fitnesscentrum, čitáreň... Nespornou výhodou je veľká spoločenská miestnosť, ktorá v bývalých priestoroch veľmi chýbala.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...