Vyhľadávanie:

Knižka i koláčiky sa míňali jedna radosť

Knižka i koláčiky sa míňali jedna radosť

Uskutočnila sa prezentácia USSK Family Cookbook 2013

Ten, koho navnadila pozvánka v Oceli východu a informácie na intranete a prišiel v pondelok 18. novembra 2013 predpoludním do vestibulu hlavnej administratívnej budovy spoločnosti, určite neoľutoval. Prezentáciu netradičnej slovensko-americkej kuchárskej knižky USSK Family Cookbook 2013, ktorá sa uskutočnila pod vedením manželky prezidenta spoločnosti U. S. Steel Košice Kathleen Babcokovej a ktorá obsahuje overené recepty našich kolegov na predjedlá, polievky, hlavné jedlá, dezerty, vianočné a veľkonočné dobroty a recepty tradičnej slovenskej kuchyne, si napokon nenechalo ujsť množstvo záujemcov.

A tak nečudo, že sa knižky, ktorých kúpou hutníci podporili partnerský Detský domov sv. Klementa Hofbauera v Podolínci, míňali jedna radosť. Rovnako ako všakovaké koláčiky, ktoré na ochutnávku napiekli podľa knižného receptára hutníčky, manželky slovenských i amerických topmanažérov spoločnosti, ale aj pekári firmy Eurest zabezpečujúcej pre U. S. Steel Košice stravovacie služby. A tak nikto, kto sa pri stoloch plných sladkých dobrôt, ale i slaných pochutín pristavil, neodišiel naprázdno. Chutili bábovky, ovocné koláče, brownies, nanukové rezy, muffiny, kávovky, rakvičky, tvarohový zákusok, ale aj rôzne trvanlivejšie maslové sušienky. Chuťovým pohárikom tých, ktorí sladkému veľmi neholdujú, zasa ulahodila syrová nátierka či pizzový závin...

Nestihli ste na prezentáciu knižky prísť a radi by ste ju v svojej kuchyni mali? Zopár kusov tejto jedinečnej publikácie je ešte k dispozícii na útvare Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy. Ak máte záujem, volajte 055/673 4476, 055/673 5237 alebo 0903 656 460.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...