Vyhľadávanie:

Koho by ste navrhli na verejné ocenenie?

Koho by ste navrhli na verejné ocenenie?

Poznáte na svojom pracovisku kolegu alebo tím ľudí, ktorí by si zaslúžili verejné ocenenie? Dajte nám o nich vedieť. Košický samosprávny kraj ich udeľuje jednotlivcom i kolektívom už od roku 2003.

Cenu KSK môžu získať ľudia za osobitný prínos pre rozvoj samosprávneho kraja, za činy statočnosti, ľudskosti a hrdinstva, za vynikajúce tvorivé činy a výsledky dosiahnuté v humanitárnej, cirkevnej, kultúrnej, umeleckej, publicistickej, verejnoprospešnej, podnikateľskej, technickej i športovej činnosti. Cenu predsedu KSK udeľuje predseda za osobitný prínos pre rozvoj samosprávneho kraja, za vynikajúce výkony, významné výsledky a mimoriadne zásluhy vo vedeckej, vzdelávacej, technickej, umeleckej, športovej, publicistickej a verejnoprospešnej činnosti. Plaketa predsedu KSK je verejným ocenením, ktoré udeľuje predseda za aktívnu činnosť poslancom zastupiteľstva a vynikajúcim osobnostiam ako morálne ocenenie za významný podiel na rozvoji kraja.

Vaše návrhy posielajte do 15. augusta 2015 na e-mailovú adresu: lsoltesova@sk.uss.com, kontakt: 673 4250, 0917 704 112.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...