Vyhľadávanie:

Koncert víťazov Talent Night

Koncert víťazov Talent Night

V piatok 29. septembra vystúpili v kine Slovan víťazi kategórie hudobné skupiny 5. a 6. ročníka súťaže U. S. Steel Talent Night. Kapely Arrived Mesage - Outline a Good Fancy predstavili piesne zo svojej tvorby žiakom Základnej školy L. Novomeského v Košiciach na spoločnom koncerte, na ktorý im finančne prispela spoločnosť U. S. Steel Košice.

V ich repertoári nechýbali ani piesne, na ktorých spolupracovali skupiny s producentom Oskarom Rózsom, a ku ktorým nahrali vďaka U. S. Steel Košice svoje videoklipy. Ako prvá sa predstavila žiakom košická formácia Good Fancy, ktorá po obrovskom aplauze vyše 400 žiakov zorganizovala pri pódiu autogramiádu. Spevák Laco Urbán si vychutnával dobrý pocit z koncertu obkľúčený davom tínedžeriek a tínedžerov, ktorým podpisoval plagáty skupiny. Kapela Arrived Message - Outline mala tlieskajúcich a tancujúcich žiakov pri pódiu už od prvej piesne, čo dokonale dotváralo atmosféru koncertného piatkového predpoludnia. Dlho trvajúci potlesk žiakov svedčil o tom, že víťazi Talent Night oslovili mládež svojou tvorbou a rozšírili si tak svoj fan klub o ďalších priaznivcov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...