Vyhľadávanie:

Košické športové leto 2009

Košické športové leto 2009

Zaujímavá aktivita pre prázdninujúce deti

Športovo-zábavný areál na Alejovej ulici v Košiciach sa opäť stane dejiskom zdravého pohybu. Organizátorom už piateho ročníka Košického športového leta 2009, ktorého cieľom je podporiť športové aktivity a vytvoriť pre školopovinnú mládež z mesta i jeho okolia počas prázdnin podmienky na zmysluplné prežívanie voľného času a relax, je Mestská časť Košice - Juh v spolupráci s Mestom Košice. Podujatie, ktoré sa uskutoční v dvoch nezávislých turnusoch, od 6. do 17. júla a od 3. do 14. augusta, podporuje spoločnosť U. S. Steel Košice.

Aj deti zamestnancov košickej oceliarne, chlapci a dievčatá vo veku od 10 do 18 rokov, budú mať príležitosť súťažiť každý pracovný deň od 9. do 12. hodiny a popoludní od 13. do 16. hodiny v siedmich športových disciplínach - futbale, tenise, stolnom tenise, streetbale, volejbale, hokejbale a šachu. Vyvrcholením Košického športového leta bude finále, na ktorom o super pohár starostu MČ Košice - Juh zabojujú v rámci Dňa otvorených dverí 29. augusta 2009 víťazi jednotlivých turnusov.

k sme vás navnadili, prihláste svoje deti na niektorý z turnusov. Uzávierka prihlášok na prvý z nich je 5. júla, na druhý 2. augusta. Štartovné na turnus, osobu i športovú disciplínu sú dve eurá. Vyplnenú prihlášku treba doručiť buď osobne do Športovo-zábavného areálu na Alejovej 2 v Košiciach, poštou na adresu Miestny úrad MČ Košice - Juh, Smetanova 4, O40 11 Košice alebo elektronicky na e-mail: szakosice@gmail.com. Viac informácií získate na tel. číslach 6420 745, 0918 340 128.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...