Vyhľadávanie:

Košický ľad je najlepší

Košický ľad je najlepší

V Steel Aréne odštartovali novú sezónu

Hráči HC Košice začali v pondelok 24. júla prvým tréningom na čerstvej ľadovej ploche Steel Arény novú extraligovú sezónu. Ľad po celý týždeň usilovne pripravoval skúsený tím univerzálnych pracovníkov pod vedením technického manažéra Vladimíra Kanuščáka. Od otvorenia haly robili ľad iba druhýkrát, všetci však veria, že sa im vydaril. Na zhodnotenie svojej práce si ale musia ešte chvíľu počkať. Manažér Steel Arény Igor Havrila je však na novú košickú halu, ktorá sa pripravuje na svoje multifunkčné pôsobenie, patrične pyšný.

"Chladením sa vytvorila štvorcentimetrová vrstva ľadu, ktorú ešte zrezávaním vyhladíme. Netrpezlivo budeme čakať na hodnotenie hokejistov a podľa ich pripomienok budeme prípadne ešte stav ľadovej plochy dolaďovať. Disponujeme modernou technológiou, kvalitnou strojovňou, automatickými kompresormi, sekundárnym chladením, dokonca aj veľmi kvalitnou vodou, vďaka čomu dnes, podľa mňa, dokážeme vytvoriť najlepší ľad na Slovensku. Navyše, na chladenie ľadu používame namiesto čpavku ekologicky bezpečné médium glykol."

Napriek tomu, že sa v hale i jej bezprostrednom okolí ešte dokončujú posledné kozmetické úpravy, napríklad práve pribudol nový asfaltový povrch parkoviska na východnej strane pri Nerudovej ulici, Steel Aréna sa už chystá na prvé akcie.

"V pondelok začali trénovať aj juniori a dorastenci, ktorí sa pripravujú na obnovený Memoriál L. Trojáka. Svoje sily si na ňom od 18. do 20. augusta 2006 zmerajú hokejisti Žiliny, Nitry, Zvolena a Košíc. Chcem všetkých záujemcov o hokejové dianie upozorniť, že údaje o prípravných zápasoch, vrátane A mužstva, nájdu na webovej stránke www.steelarena.sk"

Manažér ďalej upozorňuje, že všetko, čo súvisí s predajom lístkov a permanentiek, je internou záležitosťou HC Košice a je výhradne v ich kompetencii. Občianske združenie Košická aréna, ako vlastník Steel Arény, nevstupuje a ani nebude vstupovať do diania okolo predaja lístkov na extraligové zápasy.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...