Vyhľadávanie:

Kurz lyžovania ukončili súťažou

Kurz lyžovania ukončili súťažou

Presne na Jozefa bol marcový víkend opäť niečím výnimočný pre milovníkov zjazdového lyžovania z DZ Teplá valcovňa. Podobne ako po iné roky aj v uplynulej zimnej sezóne sme organizovali kurz lyžiarskeho výcviku pre deti našich zamestnancov. Tento v poradí už 27. ročník tradičného výcviku zjazdového lyžovania najmladších adeptov tohto krásneho zimného športu sme ukončili v lyžiarskom stredisku SKI PARK vo Vyšných Ružbachoch.

Z celkového počtu 29 účastníkov kurzu bola dvadsiatim z nich umožnená účasť na záverečných pretekoch. Priamo na svahu medzi slalomovými bránkami mohli ukázať výsledky snaženia našich lyžiarskych dobrovoľníkov Petra Pavelku, Ruda Mojžiščaka, Alexandra Holéczyho, Petra Lecha, Matúša Lecha, Tomáša Andráša a Pavla Solcza.

Títo lyžiarski inštruktori od 7. januára 2006 každú sobotu vytrvalo odovzdávali svoje skúsenosti a lyžiarske schopnosti nádejným mladým adeptom lyžovania. Mnohí z nich stáli na lyžiach v tejto sezóne po prvý raz a keď sa v spomínaný deň na záver výcviku predviedli medzi slalomovými bránkami v plnej paráde, len málokto tomu uveril, že sa za necelé tri mesiace tak perfektne naučili lyžovať. Súťaž v obrovskom slalome sme zakončili slávnostným odovzdávaním cien víťazom, ako aj absolventských diplomov každému účastníkovi tohto lyžiarskeho kurzu. Za to, že sme aj v tomto roku mohli naďalej udržať túto tradíciu a zrealizovať tento výcvik ,patrí naše poďakovanie za finančnú podporu spoločnosti U. S. Steel Košice a ZO OZ METALURG z nášho divízneho závodu Teplá valcovňa.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...