Vyhľadávanie:

Mládežníci pod vysokou sieťou

Mládežníci pod vysokou sieťou

V telocvični SOU dopravného na Moldavskej ulici v Košiciach sa v sobotu 26. marca 2006 stretli športoví priaznivci na II. ročníku volejbalového turnaja, ktorý sa konal pod záštitou Rady mladých OZ METALURG. Do bojov o víťazný pohár sa zapojilo osem družstiev z rôznych základných organizácií Odborového zväzu METALURG.

Všetci sa prezentovali húževnatosťou, nadšením a túžbou po víťazstve. Svoj podiel na kvalite podujatia mali aj diváci, ktorí sa postarali o dobrú atmosféru v telocvični. Odohralo sa 12 zápasov v dvoch kategóriách. Najvyrovnanejšie výkony podávali pod vysokou sieťou hráči z kvarteta družstiev zo základných organizácií Štábne útvary, Vysoké pece, Energetika a Oceliareň-Koksovňa, ktoré si vybojovali postup do semifinále.

Volejbalový kolotoč sa zastavil o štvrtej hodine popoludní, keď sa za účasti Róberta Kulika, predsedu Výboru OZ METALURG a Martina Majerského, predsedu Rady mladých OZ METALURG, konalo slávnostné vyhlásenie výsledkov a odovzdávanie cien. Na 3. mieste sa umiestnilo družstvo zo ZO OZ METALURG Štábne útvary, 2. miesto obsadili vlaňajší víťazi, volejbalisti zo ZO OZ METALURG Energetika. Pohár za víťazstvo v turnaji zaslúžene získali hráči ZO OZ METALURG Vysoké pece.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...