Vyhľadávanie:

Letné športové hry 2016

Letné športové hry 2016

Najvýznamnejšie športové podujatie zamestnancov U. S. Steel Košice sa konalo už tradične v septembri, konkrétne v dňoch 14. – 17. 9. 2016. Prológom hier bol turnaj v golfe, ktorý odohrali už v nedeľu 11. septembra na grínoch v Malej Ide. Slávnostný ceremoniál otvorenia hier sa uskutočnil v stredu 14. septembra pred administratívnou budovou vo Vstupnom areáli USSK za účasti prezidenta spoločnosti Scotta Buckisa, viceprezidentov Martina Pitoráka, Richarda C. Shanka, Eleny Petráškovej, Marcela Novosada, generálnych manažérov Adriany Mihálovej, Milana Polču, Róberta Žihlavníka a predsedu Rady odborov OZ KOVO U. S. Steel Košice Mikuláša Hintoša. Po vztýčení vlajky hier, hutnícky oheň zapálila spolu s prezidentom spoločnosti dlhoročná aktívna športovkyňa Edita Šlauková a slávnostný sľub pretekárov predniesol každoročný účastník súťaže v bowlingu Vladimír Kokarda. V ten istý deň sa naplno rozbehli súťaže v bedmintone, tenise a v bowlingu. Ďalšie súťaže potom pokračovali v piatok a v sobotu, pričom večer patril v Spoločenskom pavilóne slávnostnému vyhodnoteniu podujatia a odovzdávaniu cien najúspešnejším športovcom.

Medaily a cenné trofeje trom najlepším jednotlivcom a kolektívom odovzdali viceprezidenti Martin Pitorák, Richard C. Shank a podpredseda Rady odborov OZ KOVO USSK Juraj Varga.

 

» Letné športové hry 2016 - príloha Ocele východu (pdf)

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...