Vyhľadávanie:

Letné športové hry v septembri

Letné športové hry v septembri

September bude opäť patriť Letným športovým hrám zamestnancov U. S. Steel Košice. Ich 26. ročník sa uskutoční od 11. 9. do 17. 9. s výnimkou 15. 9., ktorý je štátnym sviatkom. Železiari budú súťažiť v trinástich športových disciplínach. Ako prví sa predstavia golfisti, a to už v nedeľu 11. septembra na zelených „greenoch“ v areáli Malá Ida.

Slávnostný ceremoniál sa uskutoční 14. septembra o 9. hodine, rovnako ako vlani vo Vstupnom areáli U. S. Steel pred hlavnou administratívnou budovou. V ten istý deň na ihrisku Technickej univerzity v Košiciach na Watsonovej ulici rozohrajú turnaje v malom futbale, bedmintone, bowlingu a tenise. Po dni voľna budú tieto športové zápolenia pokračovať 16. septembra, pričom sa k nim pridá aj stolný tenis a volejbal, ktorého zápasy sa po rokoch odohrajú v telocvičniach na Jedlíkovej ulici. Bežci sa postavia na štart 10-kilometrovej trate ráno 17. septembra. V rovnaký deň si zmerajú sily aj in-line korčuliari a cyklisti a rozohrá sa šachový a nohejbalový turnaj. Taktiež budú pokračovať súťaže vo volejbale, tenise, malom futbale, bowlingu, stolnom tenise, bedmintone a softbale.

Odovzdávanie cien sa uskutoční 17. septembra o 18:00 v Spoločenskom pavilóne.

Počas spomínaného týždňa budú Košice hostiteľom akcie Európsky týždeň športu za účasti významných športových funkcionárov. Nie je preto vylúčené, že niektorí sa prídu pozrieť na priebeh našich súťaží. Letné a zimné športové hry sú totiž súčasťou projektu Košice Európske mesto športu 2016.

Ďalšie informácie týkajúce sa prihlasovania a jednotlivých športových disciplín nájdete už čoskoro na našom intranete a dočítate sa o nich aj v Oceli východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...