Vyhľadávanie:

Letný hokejový kemp

Letný hokejový kemp

V priestoroch STEEL ARÉNY sa v dňoch 27. - 31. júla 2009 uskutoční Letná hokejová škola pre nádejných hokejistov z mládežníckych tímov HC Košice. Zo šesťdesiat detí, ktoré sa kempu zúčastnia, je 27 je zapojených do programu U. S. Steel Košice Tvoja šanca hrať, zameraného na podporu športovo nadaných detí zo sociálne znevýhodnených rodín. Nádeje veku sedem až jedenásť rokov budú spoločne trénovať na ľade i mimo neho. Okrem tréningového programu budú mať vyhradený čas aj na kultúrno-spoločenské akcie v meste. Pre malých hokejistov bude pripravená aj autogramiáda s ich hokejovými vzormi - extraligovými hráčmi HC Košice, ktorí sa v sezóne 2008/2009 stali majstrami Slovenska.

Slávnostné ukončenie Letnej hokejovej školy sa uskutoční v piatok 31. júla za účasti prezidenta HC Košice a viceprezidenta USSK Miroslava Kiraľvargu, ktorý deťom odovzdá certifikáty. "Budúcnosť každého hokejového klubu závisí aj od schopnosti vychovať si dostatok mladých kvalitných hráčov. Výchove talentov sa preto venujeme dlhodobo a systematicky," zdôraznil M. Kiraľvarga.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...