Vyhľadávanie:

Pre najaktívnejšiu rodinu značkový cestovný kufor

Pre najaktívnejšiu rodinu značkový cestovný kufor

Rodiny športujú - prihlášky do 20. júla

Deň športovania, zábavy a hier Rodiny športujú sa blíži. Ak ste sa ešte neprihlásili, môžete tak urobiť do 20. júla. Čo na vás v sobotu 1. augusta čaká? Kolektívne a individuálne športy, nesúťažné disciplíny, množstvo hier pre deti so sladkými odmenami, autogramiáda hokejových majstrov z HC Košice. Okrem futbalu, volejbalu, stolného tenisu a hádzania šípkami si môžete súťažne zahrať aj šach. Do zápolení sa môžu zapojiť deti už od päť rokov. Organizátor pre ne vytvorí rovnocenné tímy. Najaktívnejšiu športujúcu rodinu čaká cena - kvalitný cestovný kufor. Podmienkou je, aby každý člen rodiny súťažil v kolektívnom aj individuálnom športe.

Pravidlá prihlasovania: Prihlásiť sa môžete na maximálne jeden skupinový šport (futbal, volejbal) a jeden individuálny šport (stolný tenis, šípky, šach). Zadelenie do družstiev sa dozviete pri registrácii. Hlásiť sa môžu aj celé tímy.

Vstupné na podujatie je zdarma. Všetci účastníci dostanú občerstvenie a guláš na obed. Prihlášku nájdete v Oceli východu dnes naposledy na strane šesť (adresa na obálku: Vonkajšie vzťahy, Vstupný areál U. S. Steel Košice, heslo Rodiny športujú). Hlásiť sa môžete aj prostredníctvom intranetu. Podrobné informácie získate na telefónnych číslach 3 - 0426 a 3 - 5237.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...