Vyhľadávanie:

Letný hokejový kemp 2023 ukončený

Letný hokejový kemp 2023 ukončený

V piatok sa úspešne ukončil Letný hokojový kemp 2023. Po týždni plnom zábavy a hier sa  mládežnícki hokejisti vracajú do svojich tréningových procesov. V spolupráci s trénermi, rodičmi a partnermi, bez ktorých by sa kemp nemohol uskutočniť, sa deťom pripravil týždeň plný zážitkov.

Tomáš Pollák, tréner HC Košice: „Našim cieľom je vždy prinášať deťom niečo nové a atraktívne, aby ich to bavilo. V tomto veku sa deti musia športom baviť a mať z neho radosť. Samozrejme dbáme aj na odbornosť a dozeráme, na to, aby deti mali správnu techniku korčuľovania a zručnosti. Našim cieľom aj vychovávať. Chceme mladým ľuďom vytvárať návyky a pripraviť ich do budúcna na samostatnosť a aktívny zdravý životný štýl. Chcel by som poďakovať všetkým zúčastneným, ktorí sa podieľali na tom, aby sa kemp mohol opäť uskutočniť.“

Deti užili týždeň plný zábavy, niečo nové sa naučili a získali ďalšie nové kamarátstva. LHK finančne podporila spoločnosť U. S. Steel Košice.

Fotografie z LHK nájdete na stránke HC Košice: http://www.hckosice.sk/novinky/lhk-2023-je-uspesne-za-nami

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...