Vyhľadávanie:

Liga železiarov v squashi

Liga železiarov v squashi

V herni vysokoškolských internátov na Jedlíkovej ulici sa v marci uskutočnilo už siedme kolo squashovej ligy železiarov. Štartovalo 18 hráčov a hráčok, ktorí najprv hrali v štyroch skupinách. Z nich prví dvaja postúpili do štvrťfinále. Medzi osem najlepších sa prebojovali Vanko, Gregová, Chytil, Križičko, Hušek, Jankovič, Lang a Smutný. Dvaja posledne menovaní sa stretli vo finále, kde si lepšie počínal Smutný a do celkového hodnotenia si na svoje konto v 7. kole pripísal 24 bodov. Od 15. septembra 2009, kedy sa táto dlhodobá súťaž v squashi začala, získal Smutný spolu 159 bodov a v tabuľke je z 29 súťažiacich ligistov suverénne na 1. mieste. Za ním je na prvých ôsmich priečkach priebežné poradie nasledovné: 2. Jankovič 132 b., 3. Chytil 84 b., 4. Petruš 77 b., 5.- 6. Lang a Urban zhodne po 74 b., 7. Hušek 71 b. a 8. Furda 61 bodov. Zo siedmich žien je na tom najlepšie Gregová, ktorá získala 37 bodov a v tabuľke je na 12. mieste.

Do skončenia ligy ostávajú ešte tri kolá, najbližšie ôsme kolo sa odohrá v sobotu 17. apríla v herni squash centra Baldi na Jedlíkovej ulici so začiatkom o 8.30 hodine.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...