Vyhľadávanie:

Liga železiarov v squashi

Liga železiarov v squashi

V utorok 15. septembra odštartoval druhý ročník súťaže železiarov v squashi. Kvôli zvýšeniu kvality a väčšej konkurencii sa ešte v závere prvého ročníka ligy železiarov súťažiaci dohodli, že ju spestria. Do druhého ročníka pozvali niekoľkých nových hráčov, ktorí nie sú zamestnancami firmy. Zámer sa vydaril, noví hráči obohatili herný štýl turnaja.

Na úvod tejto dlhodobej súťaže, počas ktorej sa odohrá desať turnajových kôl, sa v squash centre Baldi pri zápolení stretlo devätnásť hráčov a hráčok. Súťaž sa začala ráno pred deviatou hodinou žrebovaním do hracieho "pavúka". Zápasy sa potom hrali na dvoch kurtoch až do konečného poradia tak, aby každý hráč bol bodovaný. Turnaj napokon vyhral vlaňajší víťaz železiarenskej ligy v squashi Peter Smutný, na druhom mieste sa umiestnil Július Lang a na tretej priečke bodoval nováčik Vladimír Jankovič.

Zo žien sa najlepšie umiestnila Andrea Gregová, ktorá v konečnom poradí skončila na 8. mieste. Druhý turnaj sa uskutoční v sobotu 17. októbra. Kto z našich spolupracovníkov má záujem si s nami zahrať, môže sa prihlásiť u autora týchto riadkov e-mailom alebo telefonicky na číslach: 3-4599, 0917 601 793.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...